Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@12:06:21 GMT

بیوگرافی حسام نواب صفوی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۳۷۵۶

بیوگرافی حسام نواب صفوی

حسام نواب صفوی فارغ التحصیل لیسانس رشته کارگردانی سینما از دانشگاه هنر است اما چون وکالت شغل موروثی خانواده نواب صفوی است و پدرش نیز سال ها قاضی و وکیل بود به همین دلیل میل و علاقه پدرش این بود. ناطقان: حسام نواب صفوی بازیگر خوش چهره، معروف و شناخته شده سینما و تلویزیون کشورمان می باشد که متولد 22 شهریور 1353 در محله میرداماد تهران می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




خانواده حسام نواب صفوی

حسام نواب صفوی دارای سه برادر به نام های هومن و حسین و حسن می باشد که دو برادر او در آمریکا و برادر دیگر هم در آفریقای جنوبی زندگی میکند. و به خاطر خانواده اش زیاد به آمریکا سفر می‌کند اما به گفته خود عاشق ایران است و در ایران زندگی می‌کند و به هیچ عنوان حاضر نیست ترک وطن کند و آرزویش این است که به مهارتی در امر وکالت برسد که روزی بتواند از حقوق ملت ایران در دادگاه بین‌المللی لاهه دفاع کند.

به گفته حسام نواب صفوی پدرش حسام الدین، خان بوده و از ثروتمندان کشور محسوب می شود و شغل پدرش قاضی دادگستری بود و پس از بازنشستگی، به وکالت و ترجمه مشغول شد، پدرش در سال ۱۳۸۸ دار فانی را وداع گفت. و مادرش لیسانس ادبیات دارد و مدتی در وزارت نیرو کار می کرده است.

همچنین عموی اسماعیل نواب صفا نیز ترانه سرا بود و به گفته خودش عمویش مشوق اصلی او در هنر است و عمویش تنها کسی بود که در خانواده به هنر گرایش داشت که چندسال پیش درگذشت.
تحصیلات حسام نواب صفوی

حسام نواب صفوی فارغ التحصیل لیسانس رشته کارگردانی سینما از دانشگاه هنر است اما چون وکالت شغل موروثی خانواده نواب صفوی است و پدرش نیز سال ها قاضی و وکیل بود به همین دلیل میل و علاقه پدرش این بود که حسام همیشه به سوی حقوق برود و همچنین علاقه ی خود نیز به حقوق، باعث شد که موفق به اخذ مدرک لیسانس حقوق از دانشگاه تهران شود.

همچنین او در کلاس‌های بازیگری مرحوم استاد حمید سمندریان نیز شرکت کرد و فنون بازیگری را زیر نظر این استاد آموخت و از همان جا وقتی 22 ساله بود به سریال بازگشت به خانه در سال 1375 معرفی شد.

    حسام نواب صفوی در حال حاضر موسسه حقوقی نواب صفوی را تاسیس کرده تا در این موسسه به طور خاص در خدمت هنرمندان باشد تا در صورت بروز مشکل به آنها مشاوره و کمک ارائه کند.

    و دلیل اینکه ایشان چندین سال است در تلویزون و سینما فعالیت ندارند تاسیس موسسه حقوق شان است.

در حوزه موسیقی

حسام نواب صفوی علاوه بر بازیگری نوازندگی را نیز تجربه کرده و نواختن پیانو را از 4 سالگی شروع کرده و دارای مدرک افتخاری نوازندگی پیانو می باشد و در ۴ سال اقامت خود در آمریکا دوره های موسیقی و بازیگری را نیز گذرانده است و حتی مدتی به تدریس پیانو مشغول بود.

او برای اولین بار در کنسرت فرزاد فرزین در برج میلاد در حضور مخاطبان زیادی، برای نواختن پیانو به صحنه رفت و هنرنواختن پیانو را به رخ مخاطبان کشید و جدای از نوازندگی حرفه ای او در کنسرت، لباس خاص و یکدست سفید او برق عجیبی در چشم همه انداخت او کت و شلواری با طرحی ویژه که با نورهای صحنه مطابقت خوبی داشت پوشیده بود که تصویر بسیار خوبی از او ارائه داده شد.



حسام نواب صفوی در طول سابقه هنری خود علاوه بر بازی در فیلم های سینمایی به ایفای نقش در سریال های تلویزیونی نیز پرداخته است با بازی در نقش کوتاهی در فیلم «اعتراض »به کارگردانی مسعود کیمیایی به دنیای بازیگری قدم گذاشت.

اما در سال 1384 در مجموعه تلویزیونی «کیف انگلیسی» به کارگردانی ضیاءالدین دری در نقشی منفی ظاهر شد و فیزیک چهره و بازی اش توجه خیلی ها را جلب کرد و باعث شهرت او شد .

همچنین از فیلم های دیگری که شهرتش را چندین برابر کرد و باعث درخشیدن بیشتر شد می توان به فیلم سینمایی «اخراجی ها» ساخته مسعود ده‌نمکی اشاره کرد.

    حسام نواب صفوی درباره بازیگری می گوید: بازیگری مثل بومی است که روی آن نقاشی می‌ کنیم و من فقط برای اینکه نقش را بازی کرده باشم در هر کاری حضور نداشته و این کار را نمی‌ کنم.


سریال های حسام نواب صفوی

    معمای شاه
    تبریز در مه
    سال های مشروطه
    کلاه پهلوی
    کیف انگلیسی
    بازگشت به خانه
    برابر با اصل
    روشن تر از خاموشی
    و...

فیلم های سینمایی حسام نواب صفوی

    زیر سقف دودی
    آس و پاس
    نهنگ عنبر 2
    منشی مخصوص من
    عملیات مهدکودک
    اخراجی ها 3
    عروسک
    تهران 1500
    وقتی همه خوابیم
     اخراجی ها 2
    کلاغ پر
    مهمان
    سوغات فرنگ
    عروس فراری
    ازدواج به سبک ایرانی
    شمعی در باد
    اتانازی
    و...

بازی در نقش الویس پرسلی

حسام نواب صفوی در سال ۱۳۹۳ ادعا کرد کمپانی برادران وارنر یکی از بزرگترین شرکت های فیلمسازی هالیوودی، به او پیشنهاد بازی در فیلم زندگی نامه الویس پرسلی، ستاره موسیقی جهان را داده اند و علت این موضوع شباهت زیاد چهره الویس پرسلی و نواب صفوی به هم بود.

در همین باره سینا ولی الله (مجری شو تلویزیونیِ چند شنبه با سینا) اظهار داشت که حسام نواب صفوی هیچ‌گونه قراردادی با هیچ کمپانی هالیوودی در مورد بازی در نقش الویس پرسلی نداشته‌است و حتی سینا ولی الله در تماسی با کارگردان فیلم زندگی نامه الویس پرسلی در برنامه اش ثابت کرد ادعای حسام نواب صفوی کذب بوده است.

در حواشی این قضایا حسام نواب صفوی در صفحهٔ اینستاگرام خود نوشت به‌دلیل اتهام و تمسخر از سینا ولی‌الله شکایت نموده است.



هنرمند خوش پوش ما از اشخاصی است که به ظاهر خود اهمیت بسیاری می دهد و شخصی خوش مشرب و با سلیقه بوده و  طبق برنامه و سبک خاصی لباس می‌پوشد،و کت و شلوارهای آنچنانی با پیراهن‌های یقه ایستاده طرح‌دار و دوختی کاملا متفاوت از انتخاب‌های او در پوشیدن لباس‌هایش است .

به گفته خود، دوست دارد چیز هایی بپوشد که به وی بیاید همچنین وی علاقه بیشتری به رنگ های سفید و مشکی دارد و به همین دلیل اغلب لباس هایش به رنگ های سفید و مشکی می باشد و تا دلتان بخواهد لباس های مختلف با رنگ های سفید و مشکی دارد.
منبع: عصر ایران برچسب ها: بیوگرافی ، ناطقان ، حسام نواب صفوی ، بازیگر ، بستری ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیوگرافی ناطقان حسام نواب صفوی بازیگر بستری کرونا حسام نواب صفوی الویس پرسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۳۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی

یک هشتی(ورودی) و یک نمازخانه، تمام پلان مسجد «باغ حاجی» است، شاید کمتر از ۵۰ مترمربع. این مسجد را به نام «خواجه روح‌الله» هم می شناسند چرا که در کتیبه سردر آن، نام این شخص به عنوان بانی ساخت مسجد در دوران شاه عباس صفوی ذکر شده است.

گفته می‌شود مسجد باغ حاجی بیشتر به یک بنای یادمانی می‌ماند، مسجدی که شاید کسی دعا کرده عزیز رو به قبله اش، به زندگی برگردد و این عبادتگاه را بنا کند، هرچند کوچک و محقر. یا اینکه شخصی کارش در کلاف سر در گم روزگار گره کوری خورده و به مدد نذر ساخت این بنا، گشایش شده است؛ به هر روی هرآنچه هست، بانی ساخت بنا از مردم عادی و نه متمولان زمانه خود بوده است.

مسجد از دوران صفوی به این سو، چهارصد سال رنگ و رنج دوران به خود دیده است؛ خوشی و ناخوشی باهم. امروزه اما ساخت و ساز از بد روزگار، مسجد را در انحصار کوچه‌ای با دو خم قرار داد و همین شرایط بلای جانش شد. سال‌ها اهالی کوچه کوشیده بودند مسجد را که درست در وسط کوچه افتاده بود، تخریب و به جای دیگری منتقل کنند اما تیرشان به نشانه نخورد و مسجد همانجا باقی ماند.

فراموشی همیشه بلای یادمان‌های معماری و تاریخی بوده است. مسجد باغ حاجی هم گرچه در جوار «باغ حاجی» یا همان «باغ همایون» که حالا تبدیل به مکانی شناسا یعنی «ورزشگاه تختی» شده، قرار داشته اما سرنوشتش در پیچ و خم یک کوچه با فراموشی گره خورده و گمنامی آن را مهجور کرده است.

اما گذشته از فراموشی و مهجوری، بیشتر از هر چیز، تخریب برای عبور و مرور آسان‌تر توسط اهالی محل، بنای این مسجد را تهدید می کرده است. چه بسا بناها و خانه‌های تاریخی بسیاری که در اصفهان با همین بهانه تخریب شده‌اند اما تنها شانس باغ حاجی، خانه خدا بودنش بوده که آن را حفظ کرده است.

کوچک بودن این مسجد صفوی آن هم در گیر و گور یک گذر، شاید در تمام دوران گذشته، موجبات فراموشی این بنا را رقم زده باشد اما همین صفت بیانی کوچک‌ترین، می‌تواند برای این مسجد تاریخی در دل شهری شُهره به گردشگری، یک ظرفیت گردشگری باشد و روزگار روشنی را برایش رقم بزند.

به هر روی مسجد دوران سختی را پشت سرگذاشته و پیکر فرتوت و کوچک صفوی اش در پرده فراموشی از وصله پینه‌های ناجور، ملول و رنجور شده اما با همه این اوصاف، گویا ایام غم به سر آمده و مدت کوتاهی است که اداره کل میراث فرهنگی اصفهان گوشه چشمی به بنای آن نشان داده؛ دستی بر سر و روی مسجد کشیده و گویا مقرر است شهرداری به گذر اطراف آن سامانی ببخشد تا هم باشندگان محل دلخوش شوند و هم مسجد از گزند تخریب و فراموشی در امان بماند.

در همین پیوند، مرتضی فرشته‌نژاد، پیشکسوت میراث فرهنگی اصفهان گفت: یکی از کارهایی که تخریب آثار تاریخی را سرعت می‌دهد، این است که به آن ها اهمیت ندهید و به حال خودشان بمانند در نتیجه خود به خود خراب می شوند؛ مسجد باغ حاجی هم همین سرنوشت را داشته است.

وی افزود: مردم محل در دهه هشتاد به دنبال این بودند که قسمتی از هشتی مسجد باغ حاجی را تخریب کنند بلکه کوچه صاف شود تا رفت و آمد آسان‌تری داشته باشند اما میراث فرهنگی اصفهان با این کار به شدت مخالفت کرد و برای آنکه از بیم تخریب‌ها در امان بماند، مدارک لازم را فراهم آورد و مسجد را در فهرست آثار ملی قرار داد.

فرشته نژاد گفت: این مسجد ممکن است از مساجد یادمانی باشد و قطع یقین توسط مردم عادی ساخته شده است و نام باغ حاجی فقط به دلیل همجواری بنای مسجد با «باغ حاجی» است.

وی افزود: باغ حاجی که حالا به آن باغ تختی یا ورزشگاه تختی می گویند روایت هایی دارد، برخی منابع می‌گویند که این باغ را حاج محمدحسین کازرونی( از تجار خوشنام اواخر دوران قاجار در اصفهان) وقف کرده است و برخی دیگر معتقدند که این باغ متعلق به بردار آقا نورالله نجفی (یکی از مراجع تقلید و مشروطه خواهان در اصفهان) مشهور به نام حاجی بوده است.

فرشته نژاد معتقد است مسجد دیگری به نام «سعید ابن جُبَیر» (از مفسران قران که برای ترویج دین اسلام به اصفهان آمده بود) در جنوب غربی صحن شمالی امامزاده «درب امام» وجود دارد که از مسجد باغ حاجی هم کوچک‌تر و متعلق به قرون اولیه اسلامی است.

وی در این رابطه افزود: مسجد سعید ابن جُبَیر تا اواخر دوران پهلوی دوم با همان مصالح اولیه باقی مانده بود اما در اواخر دهه هشتاد دخل و تصرفات زیادی در آن صورت گرفت و هویت بنایش از بین رفت.

این پیشکسوت میراث فرهنگی اصفهان یادآور شد: خاطرم هست که وقتی متوجه شدیم اهالی محله می‌خواهند مسجد باغ حاجی را خراب و به جای دیگری منتقل کنند، برای بازدید رفتم و بنا را یک مسجد کوچک صفوی زیبا دیدم که البته نیاز به مرمت اساسی داشت.

وی افزود: همه فضای مسجد متشکل از یک هشتی(ورودی) و نمازخانه ای با گنجایش حداکثر ۲۰ نفر است که باید مرمت و حفظ شود

مدیر گروه امانی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان نیز در رابطه با وضعیت فعلی این اثر تاریخی  گفت: مسجد شرایط خیلی بدی داشت؛ روی آجرکاری‌های داخل بنا گچ کشیده بودند و دیوارها از بیرون تا ۲ متر سیمان شده و برخی دیوارها هم در حال ریختن بود اما مهم‌تر از همه اینها تهدید تخریب مسجد برای گشادتر شدن کوچه بود.

وی تصریح کرد: تخریب بیخ گوش این مسجد و شرایط آنچنان اضطراری بود که باید هرچه سریعتر اقدام به نجات‌بخشی می‌کردیم.

هادی اللهیاری افزود: مسجد به دلیل رطوبت بسیار زیاد از هر طرف در حال نابودی بود و شرایط دشواری داشت اما با این تفاسیر، با همکاری و هماهنگی هیات امنای مسجد، مرکز رسیدگی به امور مساجد اصفهان و شهرداری اولین قدم‌ها را برداشتیم و فاز اول مرمت اضطراری را از ۲ سال پیش شروع کردیم.

به گفته وی، فاز اول مرمت این مسجد صفوی الاصل هم اکنون به اتمام رسیده و فاز دوم آن استحکام بخشی دیوار مجاور ورزشگاه تختی است که در حال انجام و قرار است گذر اطراف مسجد هم از طرف اداره زیباسازی شهرداری منطقه یک اصلاح و فضایی همخوان با مسجد تاریخی پیدا کند.

اللهیاری با اشاره به تزیینات سردر این مسجد کوچک صفوی یادآور شد: کتیبه مسجد به خط ثلث سفید معرق بر زمینه کاشی لاجوردی مورخ به سال ۱۰۳۳ هجری است و در گرداگرد آن نام حضرت علی می چرخد.

رییس گروه امانی اداره کل میراث فرهنگی اصفهان گفت: شوربختانه اداره برق زیبایی بیرونی و بصری مسجد را با قرار دادن یک تیر چراغ برق مخدوش کرده است.

وی افزود: کارشناس اداره برق متوجه نشده است که دیوار و بدنه تاریخی تازه مرمت شده است و مقابل آن تیر برق سیمانی گذاشته و به همین دلیل برای رفع این تزاحم بصری، روال قانونی را پیش گرفته ایم و از اداره برق شکایت کرده ایم.

  مسجد باغ حاجی یا خواجه روح الله در کوچه‌ای به نام «حق شناس» و در خیابان مسجد سید اصفهان قرار دارد و قدمت آن به دوران صفوی باز می گردد.

این بنا که در فهرست آثار ملی قرار دارد در جوار ورزشگاه تختی که پیشتر با نام باغ حاجی شهره بوده، واقع شده است.

گفته می‌شود پیشینه باغ حاجی صفوی است و چون روزگاری جهت اقامت «همایون شاه» پادشاه هندوستان ساخته شده بود به نام «باغ همایون» هم نامیده می‌شده است و در دوران قاجار به نام باغ حاجی شهره می‌شود.

امروز قسمتی از این باغ جزو ورزشگاه تختی است که به پاس بزرگداشت زنده‌یاد غلامرضا تختی، پهلوان نامی ایران و قهرمان کشتی جهان به این اسم نامیده می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • تاکید بر قرآن محوری و فهم کلام وحی در حج
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا درکشور
  • تجربه حضور «رویاباف و قاضی» در کانادا/ ماجرای خانم قاضی چیست؟